KOED nieuws‎ > ‎

Najaarsexcursie 2009 / NLR

Geplaatst 6 okt. 2009 09:50 door Jan Wind   [ 22 okt. 2009 12:29 bijgewerkt ]
Op 11 november vindt een bezoek plaats aan het Nationaal Lucht- en Ruimtevaart Laboratorium NLR.
 
Het NLR is het centrale instituut in Nederland voor onderzoek en ondersteuning voor lucht- en ruimtevaarttechniek.
Dit jaar viert het NLR haar 90-jarig bestaan. In dit kader houdt het NLR een beperkt open huis in de vestiging te Amsterdam. Onze Kring is één van de organisaties die is uitgenodigd voor dit open huis. Het open huis wordt gehouden op 11 november van 14.00-19.30 uur. Het programma omvat een aantal lezingen over het NLR en rondleidingen over simulatiefaciliteiten. Het programma wordt afgesloten met een diner voor de open huis bezoekers en de begeleiders van het NLR.
Het aantal deelnemers is beperkt. Voor de KOED zijn 20 plaatsen beschikbaar.
Aan het deelnemen aan het open huis zijn geen kosten verbonden. Gelet op het beperkt aantal beschikbare plaatsen kunnen de echtgenotes/partners van de leden van de Kring niet aan deze activiteit deelnemen.
Indien u dit open huis wilt bezoeken, dan vezoek ik u zich per e-mail of telefonisch op te geven bij Age Stoffelsma voor 30 oktober met vermelding van type en nummer van uw legitimatiebewijs.
Mocht het aantal aanmeldingen groter zijn dan 20 dan geschiedt toewijzing op basis van volgorde van aanmelding, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen telefonische en e-mail aanmeldingen.
Het NLR bevindt zich op 5-10 minuten lopen van tram- en bushaltes.
De parkeergelegenheid bij het NLR is beperkt. Het adres van het NLR is Anthony Fokkerweg 2, 1059 CM Amsterdam.
Zo spoedig mogelijk na 30 oktober worden degenen die zich hebben opgegeven, nader geïnformeerd.
Comments